Спеціальні пропозиції на Mazda3 та Mazda6 лише до 4 березня 2020 року!

Не втратьте свій шанс придбати Mazda6 та Mazda3 за найліпшим курсом 2019 року. 

З 12 лютого 2020 р. та до 4 березня 2020 р. найнижча спеціальна ціна на лімітовану кількість автомобілів  Mazda6 та Mazda3, що знаходяться на складі в Україні.

Седани Mazda – це елегантні, надійні та високотехнологічні партнери для подорожей, які забезпечують комфорт та безпеку не тільки для водія, але й для  всіх пасажирів.

Перший автомобіль Mazda 7-го покоління – нова Mazda3 з комфортним зимовим пакетом: підігрівом керма та вітрового скла, з новою мультимедійною системою з 8 динаміками, з модулем CarPlay | AndroidAuto та проекцією на вітрове скло, SDN або НВ з бензиновим двигуном Skyactiv-G 1,5, економічним та надійним – 584 400 грн. , 

А з повним пакетом систем активної безпеки рівня преміум-класу , з адаптивним круїз-контролем та камерою 360 високої роздільної здатності  на додачу – всього 635 500 грн.

А для тих, хто віддає перевагу дизелю – SDN з дизельним двигуном Skyactiv-D 1,8 та витратою пального лише 5,1 л/100 км у місті усього за  648 300 грн. 

Віддаєте перевагу стилю та динаміці – обирайте потужну та швидку Mazda6 в кузові седан від 601 800 грн. 

Цінуєте надійність та практичність – обирайте Mazda6 в кузові універсал з бензиновим двигуном 2,5 , шкіряним салоном – за спеціальною ціною лише 724 100 грн. 

Mazda - це максимально ергономічний салон у кожній дрібниці – від розміру, положення та куту розміщення педалей прискорення та гальмування, регулювання положення сидіння таким чином, що не відчувається жодної незручності – до оптимального розміщення монітору MZD-Connect з підтримкою додатків Android Auto та Apple Car Play, а також джойстик HMI, що абсолютно не відволікає увагу водія від дороги.

Діють спеціальні кредитні умови на автомобілі Mazda  від АТ «Ощадбанк» та ПАТ «Креді Агріколь Банк»*.

Поспішайте, кількість автомобілів дуже обмежена!

* За детальною інформацією звертайтесь до представників офіційної дилерської мережі Mazda в Україні – компанії ДП «АВТО Інтернешнл».

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ